Ψηφίστε

Πως βλέπετε και αισθάνεστε την αρχή της νέας κυβέρνησης;

Θετικά
Ουδέτερα
Αρνητικά

Ακολουθήστε μας

     
 

Ειδήσεις

Νέα «μπόρα» για Λυκουρέζο! Επτά πρώην υπάλληλοί του διεκδικούν 90.000 €
Κατηγορία: Lifestyle - Πηγή άρθρου: espressonews.gr
20/5/2019 7:04:45 μμ

SHOWBIZΝέα «μπόρα» για Λυκουρέζο! Επτά πρώην υπάλληλοί του διεκδικούν 90.000 €Δευτέρα, Μάιος 20, 2019 - 19:04

?? Δεν έχουν τελειωμό οι δικαστικές περιπέτειες για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, καθώς μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση της «Κόζα Νόστρα» του Κορυδαλλού...

... για την οποία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με παλιούς συνεργάτες του που διεκδικούν χρήματα από οφειλές!

Συγκεκριμένα, επτά υπάλληλοι του δικηγορικού γραφείου του γνωστού ποινικολόγου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του πρώην εργοδότη τους, ζητώντας να τους καταβληθούν δεδουλευμένα δύο μηνών και αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με το News 24/7, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου οι πρώην εργαζόμενοι ζήτησαν τη συντηρητική κατάσχεση ποσού έως 90.000 ευρώ από την επιστροφή της εγγυοδοσίας ύψους 150.000 ευρώ, που είχε καταβάλει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την υπόθεση καταπάτησης δημόσιας έκτασης στην Αιξωνή.

Αν και σε πρώτο βαθμό ο ποινικολόγος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον είχε απαλλάξει αμετάκλητα από κάθε κατηγορία. Ως εκ τούτου, αναμένεται να λάβει ως επιστροφή το σύνολο της εγγυοδοσίας που είχε καταβάλει μετά την απολογία του, γεγονός που οι πρώην εργαζόμενοί του είδαν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εισπράξουν τα χρήματά τους, καθώς ο ποινικολόγος δεν έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία.

«Είναι στις άμεσες προθέσεις και προτεραιότητές του να καταβάλει τα χρήματα» υποστήριξε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ενώ οι εργαζόμενοι ανέφεραν από την πλευρά τους ότι η απαίτηση έχει συνομολογηθεί, όμως στερείται περιουσιακών στοιχείων.

«Εχει μόνο το γραφείο του, αλλά και αυτό βγαίνει σε πλειστηριασμό από τράπεζα» επεσήμαναν, τονίζοντας ότι ο ποινικολόγος έχει αντικειμενική δυσκολία να καταβάλει τις οφειλές του, με αποτέλεσμα μετά την απόλυσή τους να μην έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ!

Πηγή άρθρου: espressonews.gr 

Ολόκληρο το άρθρο >>

Περισσότερες ειδήσεις >>

Σήμερα

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αμφισεξουαλικότητας

Γιορτάζουν

Πολυξένη, Ξένη, Ξένια, Ίρις, Ίριδα), ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ (Ξάνθιππος,Ξανθίππη, Ξανθή, Ξανθούλα, Ξανθιππη, Ξανθη, Ξανθουλα

Επίσης, σήμερα γιορτάζει ο Αγ. Νικόλαος ο Καρπενισιώτης, πολιούχος του Καρπενησίου

Εορτολόγιο >>

Βάλε το εορτολόγιο στο site σου

Εφημερεύουν

Νοσοκομεία Φαρμακεία

Χρηματιστήριο

 Αθήνα 862,59-13,58-1,55%
Δείκτης χρηματιστηρίου

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Παρέχεται από το Investing.com

Ισοτιμίες νομισμάτων

Παρέχεται από το Investing.com

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Execute new: 0,65625 secs, Execute (db): 0,046875 secs