Ψηφίστε

Πως βλέπετε και αισθάνεστε την αρχή της νέας κυβέρνησης;

Θετικά
Ουδέτερα
Αρνητικά

Ακολουθήστε μας

     
 

Ειδήσεις

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 22 Αυγούστου
Κατηγορία: Lifestyle - Πηγή άρθρου: espressonews.gr
22/8/2019 12:29:49 μμ

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 22 ΑυγούστουΠέμπτη, Αύγουστος 22, 2019 - 12:29

ΚΡΙΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί πρέπει να είστε μετρημένοι, αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα έξοδα που θα προκύψουν. Μην παραπλανάτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στον εργασιακό χώρο σας θα σας γεμίσουν χαρά, όμως προσέξτε το παρασκήνιο και κυρίως τα πρόσωπα που θα εμπιστευτείτε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως στενοχωρηθείτε επειδή χάλασε μια σχέση ή μια συνεργασία σας, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι απαλλαχτήκατε από καταστάσεις που σας πίεζαν και ανοίγει νέος κύκλος στη ζωή σας. Δεν σας φταίνε οι άλλοι, αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν αμφιβάλλετε για το πώς θα χειριστείτε κάποια κατάσταση, ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή. Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε χρήματα για να περάσετε καλά.

ΛΕΩΝ: Οι συναντήσεις και οι επαφές που θα έχετε στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να αρχίσετε να υλοποιείτε πολλά από τα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλέον είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, γι' αυτό κρατήστε σταθερή πορεία και μην παρεκκλίνετε για κανέναν λόγο. Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα στις αποφάσεις που θα πάρετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε τόσο σίγουροι για το πόσο θέλετε να απαλλαγείτε από κάποιες καταστάσεις, αφού κατά βάθος εσείς τις τροφοδοτείτε για να συνεχίσουν να υφίστανται στη ζωή σας. Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δείχνετε τις αδυναμίες σας όταν φοβάστε, θα υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να τις εκμεταλλευτούν. Τα απρόβλεπτα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψιμα. Δεν χρειάζεται τώρα να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι δύσκολα και μπερδεμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο όσο θέλετε να πιστεύετε, γι' αυτό μην ψάχνετε να βρείτε τι κρύβεται πίσω από το προφανές. Δοκιμάστε άλλους τρόπους για την υπεράσπισή σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αρχίσετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αοριστίες οδηγούν στη σύγχυση, αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια να αποφασίσετε ποιον δρόμο θέλετε τελικά να ακολουθήσετε, μην αργείτε. Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρίστε στους άλλους αυτό που θέλουν από εσάς και όχι αυτό που θέλετε εσείς να δώσετε σε αυτούς. Διατηρήστε αποστάσεις από κάποιες καταστάσεις, όταν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές. Δώστε τέλος σε συνεργασίες που δεν σας προσφέρουν τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιμείνετε στα αρχικά σχέδιά σας και να μην αλλάξετε δρόμο με την πρώτη δυσκολία. Παράλληλα, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι πηγαίες και αυθόρμητες. Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας για να ξέρουν και οι άλλοι γύρω σας τι να περιμένουν από εσάς.

Πηγή άρθρου: espressonews.gr 

Ολόκληρο το άρθρο >>

Περισσότερες ειδήσεις >>

Σήμερα

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αμφισεξουαλικότητας

Γιορτάζουν

Πολυξένη, Ξένη, Ξένια, Ίρις, Ίριδα), ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ (Ξάνθιππος,Ξανθίππη, Ξανθή, Ξανθούλα, Ξανθιππη, Ξανθη, Ξανθουλα

Επίσης, σήμερα γιορτάζει ο Αγ. Νικόλαος ο Καρπενισιώτης, πολιούχος του Καρπενησίου

Εορτολόγιο >>

Βάλε το εορτολόγιο στο site σου

Εφημερεύουν

Νοσοκομεία Φαρμακεία

Χρηματιστήριο

 Αθήνα 865,58-10,59-1,21%
Δείκτης χρηματιστηρίου

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Παρέχεται από το Investing.com

Ισοτιμίες νομισμάτων

Παρέχεται από το Investing.com

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Execute new: 0,4414063 secs, Execute (db): 0,1054688 secs