![]() |
Δρομολόγια ΚΤΕΛ |
![]() |
Δρομολόγια ΟΣΕ |
![]() |
Αφίξεις-Αναχωρήσεις |
![]() |
Δρομολόγια Πλοίων |
![]() |
Δρομολόγια Μετρό |
![]() |
Ραδιοταξί |
![]() |
Οδικοί χάρτες |
![]() |
Χιλιομετρικές Αποστάσεις Πόλεων |
Γλυκιά Συνταγή
- 250 γραμ. ζάχαρη
- 6 αυγά
- 250 ml ελαιόλαδο
- 300 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό αγελάδας 2% λιπαρά
- ξύσμα από δύο πορτοκάλια
- 1 βανίλια
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 250 γραμ. φύλλο κρούστας
- 2 φλυτζάνια κεράσια χωρίς το κουκούτσι
Για το σιρόπι
- 2 φλυτζάνια ζάχαρη
- 2 φλυτζάνια νερό
- 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι
- 1 μπαστουνάκι κανέλα
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι ν' ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ, το ξύσμα πορτικαλιού, τα κεράσια και τέλος το φύλλο κρούστας, το οποίο έχουμε κόψει με τα χέρια μας σε μικρά κομμάτια. Μεταφέρουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε το γλυκό στους 180 βαθμούς Κελσίου για 40-45 λεπτά. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε το σιρόπι και σιροπιάζουμε το γλυκό, προσέχοντας τόσο το σιρόπι όσο και το γλυκό να είναι χλιαρά.
![]() |
Σαν σήμερα | ![]() |
Πρόβλεψη Ζωδίων |
![]() |
Κίνηση δρόμων | ![]() |
Παγκόσμια Ώρα |
![]() |
Live Scores | ![]() |
Κληρώσεις ΟΠΑΠ |
![]() |
Πρόγραμμα TV | ![]() |
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων |
![]() |
LIVE Ραδιόφωνο | ![]() |
Προσφορές |
![]() |
Ποιοι απεργούν | ![]() |
Διαγωνισμοί & Κληρώσεις |
Βάλε το εορτολόγιο στο site σου
![]() |
Νοσοκομεία | ![]() |
Φαρμακεία |
![]() |
655,1 | +1,07 | +0,16% |
Μαργαρίτα Παπανδρέου: Η κόρη του Γιώργου μεγάλωσε και ζει μια ευτυχισμένη ζωή στην Κρήτη με τον αγαπημένο της [pics] | Survivor: Αυτή η ομάδα έκανε την ανατροπή και κέρδισε το πρώτο δύσκολο αγώνισμα ασυλίας! | Μαγικός Πιόντεκ και ανατροπή για Champions League η Μίλαν (vid) | Κατσαΐτη: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της σκηνικής παρουσίας της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision | Ζάεφ: Είμαι ένας Μακεδόνας από τη Βόρεια Μακεδονία | Σε ποια ηλικία η γυναίκα έχει τους καλύτερους οργασμούς |