Ψηφίστε

Πως θεωρείτε ότι αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την κατάσταση με την Τουρκία;

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΚΑΛΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ

Ακολουθήστε μας

     

Όροι χρήσης

Η επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου του mykosmos.gr αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των κάτωθι όρων, οι οποίοι ισχύουν αμέσως από την πρώτη σας επίσκεψη σε αυτόν τον κόμβο:

1. Η χρήση του δικτυακού τόπου του mykosmos.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους, στους εθιμικούς κανόνες, καθώς επίσης και στα χρηστά ήθη. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο δικτυακό τόπο του mykosmos.gr, διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και σε καμία περίπτωση για εμπορικούς σκοπούς. Η αναπαραγωγή για προσωπική χρήση ή για περεταίρω μη εμπορική διάδοση σε τελικούς χρήστες επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται δεόντως μνεία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του mykosmos.gr και της πηγής. Τα γραφικά και οι εικόνες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο προστατεύονται από πνευματικά και συγγραφικά δικαιώματα (copyright) και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του αντίστοιχου υπευθύνου. Τροποποίηση του υλικού του δικτυακού τόπου του mykosmos.gr ή χρήση για άλλους σκοπούς διώκεται ποινικά.

2. Στόχος του mykosmos.gr είναι να παρέχει μέσω του δικτυακού του τόπου ακριβή και ενημερωμένα στοιχεία. Αν επισημανθούν σφάλματα, θα καταβληθεί άμεσα κάθε προσπάθεια για την διόρθωσή τους. Ωστόσο, τα στοιχεία και το υλικό που εμπεριέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους και ο επισκέπτης τα χρησιμοποιεί με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Το mykosmos.gr δε φέρνει ουδεμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική) που μπορεί να επέλθει σε οποιονδήποτε από τη χρήση του δικτυακού της τόπου ή /και στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν. Ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση των χρηστών, το mykosmos.gr δύναται να πραγματοποιήσει αλλαγές και βελτιώσεις.

3. To mykosmos.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί από την χρήση συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων του. To mykosmos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους, ούτε είναι υπεύθυνη για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.

4. To mykosmos.gr λαμβάνει άρθρα και ειδήσεις με αυτοματοποιημένο τρόπο (RSS) από τρίτα sites. Το mykosmos.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο αυτών.

5. Όταν αποστέλλετε πληροφορίες προς το δικτυακό τόπο του mykosmos.gr με τη συμπλήρωση των σχετικών online φορμών, για την παροχή κάποιας υπηρεσίας από το mykosmos.gr, οι πληροφορίες πρέπει να συμπληρώνονται ορθά και με ακρίβεια. Οι πληροφορίες που συμπληρώνετε για την εξυπηρέτηση του αιτήματος σας θεωρούνται εμπιστευτικές και μεταβιβάζονται μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο και στην αρμόδια σύμφωνα με το νόμο αρχή ή αρχές, σε περίπτωση που η από τον επισκέπτη χρήση αντίκειται στους κανόνες χρήσης του και την ισχύουσα νομοθεσία. Ειδικά το τελευταίο μπορεί να κριθεί σκόπιμο όταν η χρήση του κόμβου του mykosmos.gr από κάποιον επισκέπτη παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας του. Σε αυτή την περίπτωση όλες οι πληροφορίες του επισκέπτη αυτού καθώς και η ΙΡ διεύθυνσή του θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας.

6. Σε περίπτωση αποστολής στοιχείων (upload) στον κόμβο του mykosmos.gr θα πρέπει:

  • α. Τα στοιχεία και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης να μην προσβάλλουν τους δημιουργούς ή άλλους χρήστες του δικτυακού τόπου και του διαδικτύου γενικότερα, καθώς επίσης να ακολουθούν τους νόμους τα χρηστά ήθη και ήθη χρήσης του διαδικτύου.
  • β. Ο επισκέπτης να έχει καταβάλει επαρκείς προσπάθειες απομάκρυνσης ιών (viruses) ή άλλων στοιχείων που μπορεί να βλάψουν το δικτυακό τόπο του mykosmos.gr ή άλλους χρήστες του διαδικτύου.
  • γ. Τα στοιχεία δεν θα είναι αλλοιωμένα από τον επισκέπτη που κάνει τη δημοσίευση ή εν γνώσει του από άλλους.
  • δ. Τα στοιχεία θα σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διάφορες μειονότητες.
  • ε. Τα στοιχεία που παρέχονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το mykosmos.gr χωρίς καμία νομική απαίτηση από τον επισκέπτη που τα παρέχει.

7. Το mykosmos.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβουλές και τις υπηρεσίες που παρέχουν οι διαφημιζόμενοι επαγγελματίες που προβάλλονται μέσα από τις σελίδες του.Χρηματιστήριο

 Αθήνα 607,73+21,27+3,63%
Δείκτης χρηματιστηρίου

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Βασικές ισοτιμίες Ευρώ

ΝόμισμαΙσοτιμία
 Ευρώ/ Δολλάριο ΗΠΑ 1,091
07/04/2020 22:00:04

 Ευρώ/ Λίρα Αγγλίας 0,883
07/04/2020 22:00:08

 Ευρώ/ Γιέν Ιαπωνίας 118,595
07/04/2020 22:00:09

 Ευρώ/ Ελβετικό Φράγκο 1,056
07/04/2020 22:00:10

 Ευρώ/ Δολλάριο Καναδά 1,525
07/04/2020 22:00:11

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Execute new: 9,765625E-04 secs, Execute (db): 5,859375E-03 secs