Booking.com

Ψηφίστε

Πως βλέπετε και αισθάνεστε την αρχή της νέας κυβέρνησης;

Θετικά
Ουδέτερα
Αρνητικά

Ακολουθήστε μας

     

Ειδήσεις

Οπαδοί της επίπεδης Γης: «Λεηλατούν την Ανταρκτική»
Κατηγορία: Lifestyle - Πηγή άρθρου: espressonews.gr
17/9/2019 8:06:33 μμ

ΚΟΣΜΟΣ«Τα μεγάλα έθνη το κρατούν κρυφό για να εκμεταλλεύονται τον τεράστιο ορυκτό πλούτο της παγωμένης ηπείρου» Οπαδοί της επίπεδης Γης: «Λεηλατούν την Ανταρκτική»Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2019 - 20:06

?? Απίστευτη θεωρία συνωμοσίας από τους οπαδούς της επίπεδης Γης, που ισχυρίζονται ότι ο πλανήτης είναι περικυκλωμένος από μια σφαίρα χιονιού

Ζούμε σε μια γιγαντιαία σφαίρα από χιόνι, αλλά τα μεγάλα έθνη μάς το κρύβουν για να λεηλατούν τον ορυκτό πλούτο της Ανταρκτικής, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται όσοι πιστεύουν στη θεωρία της επίπεδης Γης. 

Μάλιστα αυτή δεν είναι παρά μόνο μία από τις «αποκαλύψεις» που έκαναν φανατικοί της συγκεκριμένης θεωρίας συνωμοσίας σε βρετανικό συνέδριο.

Στόχος του συνεδρίου Globe Lie UK Convention στο Σροπσάιρ της Αγγλίας το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον διοργανωτή του Ρόμπιν Κάμπελ ο οποίος εξειδικεύεται στις νέες τεχνολογίες, ήταν «να εκθέσει τα ψέματα των κυβερνήσεων».

Ο Κάμπελ, αλλά και ο blogger Μαρκ Σέρτζεντ, που έγινε διάσημος μετά την εμφάνισή του στο ντοκιμαντέρ για την επίπεδη Γη «Behind The Curve», υποστηρίζουν ότι το 1952 τα μεγάλα έθνη ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης της Ανταρκτικής περιοχές που είναι πλούσιες σε χρυσό και πετρέλαιο, την ύπαρξη των οποίων κρατούν μυστική για να τις εκμεταλλεύονται ανενόχλητα.

Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τη «Sun», οι δύο θιασώτες της θεωρίας συνωμοσίας, στην οποία πιστεύουν τουλάχιστον 1.600.000 στη Βρετανία, σύμφωνα με έρευνα του YouGov, ισχυρίζονται ότι τα μεγάλα έθνη αντιλήφθηκαν πως η Γη είναι επίπεδη και ξόδεψαν τρισεκατομμύρια ευρώ μέσω της NASA και άλλων διαστημικών εταιριών «για να δημιουργήσουν ψεύτικες εικόνες» μιας στρογγυλής Γης. Ο 51χρονος Κάμπελ υποστήριξε δε ότι η Γη καλύπτεται από έναν τεράστιο θόλο, ο οποίος είναι φτιαγμένος από χιόνι.

Για να αποδείξει την ύπαρξή του δήλωσε ότι πρέπει να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα εκτόξευσης πυραύλων.

«Ψευτοεπιστήμη»

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, που πλήρωσαν εισιτήριο 62 ευρώ για μία ημέρα ή 790 ευρώ για το συνολικό πακέτο διαμονής, ήταν και ο 39χρονος επιχειρηματίας Τόνι Ρίλεϊ, που πιστεύει ότι η βαρύτητα «είναι μια ψευτοεπιστήμη», ενώ αποφάνθηκε ότι «δεν ξέρουμε πού βρίσκεται ο Ηλιος».

Αμφισβήτησε επίσης την ύπαρξη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού λέγοντας ότι πρόκειται για ολόγραμμα που για να το δει κανείς με τα μάτια του αρκεί ένα κοινό τηλεσκόπιο.

Πηγή άρθρου: espressonews.gr 

Ολόκληρο το άρθρο >>

Περισσότερες ειδήσεις >>

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις του "espressonews.gr"

Περισσότερες ειδήσεις >>

Σήμερα

Σήμερα δεν είναι κάποια γνωστή Παγκόσμια Ημέρα

Γιορτάζουν

Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

Εορτολόγιο >>

Βάλε το εορτολόγιο στο site σου

Εφημερεύουν

Νοσοκομεία Φαρμακεία

Χρηματιστήριο

 Αθήνα 862,58+3,26+0,38%
Δείκτης χρηματιστηρίου

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Παρέχεται από το Investing.com

Ισοτιμίες νομισμάτων

Παρέχεται από το Investing.com

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Execute new: 0,3583984 secs, Execute (db): 0,0625 secs