Ψηφίστε

Πως βλέπετε και αισθάνεστε την αρχή της νέας κυβέρνησης;

Θετικά
Ουδέτερα
Αρνητικά

Ακολουθήστε μας

     

Ειδήσεις

«Παρανοϊκά μυθεύματα»
Κατηγορία: Lifestyle - Πηγή άρθρου: espressonews.gr
20/9/2019 2:29:02 μμ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ«Παρανοϊκά μυθεύματα»Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2019 - 14:29

?? Οργή Παπαγγελόπουλου! κάνει λόγο για εκδικητική πολιτική δίωξή του για την υπόθεση Novartis 

Σε πολύ υψηλούς τόνους, με αιχμές κυρίως κατά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή όσο και κατά του Αντώνη Σαμαρά, αντέδρασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 

Σε γραπτή του δήλωση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κάνει λόγο για «πρωτοφανή εκδικητική πολιτική δίωξη» αναφορικά με τη φερόμενη εμπλοκή του στους χειρισμούς για το σκάνδαλο Novartis και την απόφαση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Με μια έμμεση -πλην σαφή- αναφορά στον κύριο Αγγελή, ο κύριος Παπαγγελόπουλος, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο της Ν.Δ. προτού ακόμη γίνει κυβέρνηση, χαρακτηρίζει «παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις» όσα αναφέρονται σε βάρος του περί παρεμβάσεων στη δικαστική έρευνα και πετά το γάντι στον κύριο Σαμαρά, χρησιμοποιώντας τη φράση του τελευταίου. «Θα πάμε μέχρι τέλους» υπογραμμίζει, απαντώντας στους ίδιους τόνους στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος δηλώνει εδώ και καιρό ότι «θα τους πάω μέχρι τέλους».

«Αθλιότητα»

«Έπειτα από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας, ανεπιφύλακτα δηλώνω: Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες, που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της Nοvartis, αλλά και τη διερεύνησή του. Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία, παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας» σημειώνει ο κύριος Παπαγελόπουλος και καταλήγει:

«Όμως, τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου, η αλήθεια θα αποκαλυφτεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφτασε η ώρα να αποκαλυφτούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί, που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».

Πηγή άρθρου: espressonews.gr 

Ολόκληρο το άρθρο >>

Περισσότερες ειδήσεις >>

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις του "espressonews.gr"

Περισσότερες ειδήσεις >>

Σήμερα

Σήμερα δεν είναι κάποια γνωστή Παγκόσμια Ημέρα

Γιορτάζουν

Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

Εορτολόγιο >>

Βάλε το εορτολόγιο στο site σου

Εφημερεύουν

Νοσοκομεία Φαρμακεία

Χρηματιστήριο

 Αθήνα 862,58+3,26+0,38%
Δείκτης χρηματιστηρίου

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Παρέχεται από το Investing.com

Ισοτιμίες νομισμάτων

Παρέχεται από το Investing.com

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Execute new: 0,3388672 secs, Execute (db): 0,125 secs