Ψηφίστε

Πως βλέπετε και αισθάνεστε την αρχή της νέας κυβέρνησης;

Θετικά
Ουδέτερα
Αρνητικά

Ακολουθήστε μας

     

Ειδήσεις

Δέκα μικροί μασκαράδες
Κατηγορία: Lifestyle - Πηγή άρθρου: espressonews.gr
23/9/2019 4:58:29 μμ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΞεπέρασαν κάθε προηγούμενο εφευρετικότητας οι 10 Σύροι πρόσφυγεςΔέκα μικροί μασκαράδεςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 23, 2019 - 16:58

?? Σύροι πρόσφυγες «μεταμορφώθηκαν» σε Ουκρανούς παίκτες του βόλεϊ για να... πετάξουν για Ελβετία

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο εφευρετικότητας οι 10 Σύροι πρόσφυγες που επιχείρησαν να φύγουν από τη χώρα και να ταξιδέψουν στην Ελβετία χωρίς έγγραφα, καθώς ντύθηκαν όλοι ομοιόμορφα και προσπάθησαν να πείσουν ότι είναι... ομάδα βόλεϊ από την Ουκρανία!

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας αερολιμένα που είδαν την ομάδα των 10 αλλοδαπών να φτάνει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και τους υπέβαλαν σε επιπλέον έλεγχο.

Εκείνοι προσπάθησαν να πείσουν ότι επέστρεφαν στην Ουκρανία έπειτα από αγώνες βόλεϊ, καθώς είχαν μαζί τους στολές, μπάλες, αθλητικές τσάντες και όλα όσα συνηθίζουν να μεταφέρουν οι αθλητές!

Ωστόσο δεν υπολόγισαν ότι χαρακτηριστικό γνώρισμα των αθλητών του βόλεϊ είναι το μεγάλο ανάστημα. Αυτό έκανε τους αστυνομικούς να σκεφτούν ότι, παρά την ενδυμασία της... αποστολής, οι υποτιθέμενοι παίκτες δεν έδειχναν ούτε υψηλόσωμοι ούτε και... ανοιχτόχρωμοι ως Ουκρανοί!

Όταν εξέτασαν πιο προσεκτικά τα διαβατήριά τους, διαπίστωσαν ότι ήταν γνήσια ουκρανικά, αλλά ανήκαν σε άλλα άτομα, από τα οποία είχαν κλαπεί!

Παραμένει άγνωστο πώς είχαν εφοδιαστεί οι Σύροι με τα συγκεκριμένα διαβατήρια και «μεταμορφώθηκαν» σε Ουκρανούς, πάντως η διαφυγή τους από τη χώρα όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε, αλλά συνελήφθησαν και, αντί στο αεροπλάνο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Πηγή άρθρου: espressonews.gr 

Ολόκληρο το άρθρο >>

Περισσότερες ειδήσεις >>

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις του "espressonews.gr"

Περισσότερες ειδήσεις >>

Σήμερα

Σήμερα δεν είναι κάποια γνωστή Παγκόσμια Ημέρα

Γιορτάζουν

Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

Εορτολόγιο >>

Βάλε το εορτολόγιο στο site σου

Εφημερεύουν

Νοσοκομεία Φαρμακεία

Χρηματιστήριο

 Αθήνα 862,58+3,26+0,38%
Δείκτης χρηματιστηρίου

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Παρέχεται από το Investing.com

Ισοτιμίες νομισμάτων

Παρέχεται από το Investing.com

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Execute new: 0,328125 secs, Execute (db): 6,054688E-02 secs