print email favorite thumb_up

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:  Πόλεμος στην Ουκρανία  |   Σεισμός  |   Κορονοϊός  |   Τζόκερ

Νέα - Εκδηλώσεις

Πως να ποντάρετε (και να κερδίσετε!) σε αθλήματα με ασφάλεια

Κατηγορία: Ελλάδα και Κόσμος - 27/09/2021 12:30:00

Το διαδικτυακό στοίχημα έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων τις τελευταίες δεκαετίες, προσθέτοντας ένα πολύ συναρπαστικό χόμπυ στη ζωή μας.

Ωστόσο, αυτό που δεν  πρέπει να παραβλέψουμε είναι οτι το στοίχημα είναι καθαρός τζόγος, ο οποίος, εκτός από τη διασκέδαση, έχει έναν σημαντικό στόχο, το κέρδος, τόσο από την πλευρά των bookers, όσο και των παικτών.

Πως ο παίκτης, λοιπόν, θα είναι αρκετά προσεκτικός και πως θα παίζει έτσι ώστε να μην κάνει λάθη και να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας και περισσότερα χρήματα στην τσέπη του;

Να ξέρετε το άθλημα που παίζετε

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να μη γνωρίζει το άθλημα στο οποίο ποντάρει. Πολλοί νέοι και ενθουσιώδεις παίκτες την έχουν… πατήσει με αυτό τον τρόπο, αφού βλέποντας τον μεγάλο αριθμό επιλογών που είχαν σε διάφορα αθλήματα, αποφάσισαν να τα μάθουν… παίζοντας και να επιλέγουν τυχαία σημεία βασισμένα στα φαβορί, σε κάποιο σχόλιο σε μία σελίδα ή απλά βλέποντας στο live streaming κι έχοντας μία γενική ιδέα. Καταλήγουν να χάνουν χρήματα, χωρίς καν να έχουν καταλάβει γιατί και πως...

Το φαβορί δεν κερδίζει πάντα 

Δεν υπάρχει κανένας παίκτης του στοιχήματος που να μην έχει χάσει κάποιο “δυνατό” δελτίο απλά επειδή έχασε ένα παιχνίδι που το είχε δεδομένο. Συμβαίνει πολύ συχνά να έχει επιτυχίες σε δύο-τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και να χάσει εκείνο που είχε πιο σίγουρο, παίζοντας κάποιο φαβορί, χωρίς κιόλας η απόδοσή του να είναι τόσο μεγάλη που να άξιζε το ρίσκο. Μην το έχετε ως δεδομένο οτι τα φαβορί περνάνε κι οτι επειδή ένας “άσσος” δίνει 1.30, είναι σίγουρο οτι η γηπεδούχος ομάδα θα κερδίσει κιόλας...

Μην παραμένετε στην ίδια εταιρεία

Ένα κόλπο για να έχουν οι παίκτες ουσιαστικά περισσότερα χρήματα από αυτά που βάζουν για να παίξουν, είναι να έχουν φτιάξει προσωπικό λογαριασμό σε περισσότερες από μία στοιχηματικές σελίδες. Η λίστα με τις στοιχηματικές εταιρείες είναι πολύ μεγάλη και μπορείτε να διαλέξετε αυτές που προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές, ακόμα και όχι τόσο συχνά, αφού με τις εναλλαγές που μπορείτε να κάνετε, ουσιαστικά καθημερινά θα έχετε και από μία προσφορά για να εκμεταλλευτείτε στο στοίχημά σας και να έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε πολλά περισσότερα χρήματα. 

Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα

Πολλοί είναι οι παίκτες που την ώρα που ψάχνουν να βρουν κάποια ενδιαφέρουσα στοιχηματική επιλογή, καταλήγουν να ψάχνονται σε πάρα πολλά πρωταθλήματα και αγορές, με αποτέλεσμα το κουπόνι τους να περιλαμβάνει ίσως και περισσότερα από 10 σημεία. Όπως είναι λογικό, όσο κι αν είναι ορθή η κρίση και οι προγνώσεις του παίκτη, είναι πολύ δύσκολο, βάσει πιθανοτήτων, να πιάσει όλα τα σημεία σε κάποιο πολύ μεγάλο δελτίο, που ουσιαστικά είναι αποτέλεσμα απληστίας, αφού βάζει νέα σημεία και βλέπει το συνολικό ποσό που θα πάρει σε περίπτωση νίκης όλο και να ανεβαίνει, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του.

Μην παίζετε τα προφανή

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επενδύετε πολλά χρήματα στις πιο προφανείς αγορές, σκεπτόμενοι οτι οι στοιχηματικές εταιρείες δεν το έχουν σκεφτεί ήδη. Μία εντός έδρας νίκη μίας ισχυρής ομάδας μπάσκετ στην έδρα της με ένα σχετικό χάντικαπ, για παράδειγμα, είναι μία πολύ προφανής στοιχηματική επιλογή, η οποία και πολυδιαφημίζεται από την στοιχηματική εταιρεία. Οτι βγαίνει μία επιλογή στα ψηλά και φαίνεται να την παίζουν όλοι, ωστόσο, δεν σημαίνει οτι είναι η καλύτερη για καθε αναμέτρηση. Κάποιο ειδικό στοίχημα μπορεί να έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να βγει και πολύ καλύτερη απόδοση σε σχέση με αυτό που είναι σχετικά “σίγουρο”.

Μην παίζετε συναισθηματικά

Πολύ συχνά οι παίκτες του στοιχήματος μπαίνουν σε κάποια ιστοσελίδα χωρίς να θέλουν να παίξουν, απλά και μόνο επειδή εκείνη την ώρα παίζει η αγαπημένη τους ομάδα. Παρασυρόμενοι από το συναίσθημά τους, ποντάρουν είτε να κερδίσει η ομάδα τους, είτε να αποδόσει πολύ καλύτερα από αυτό που θα ανέμενε ένας μέσος παίκτης. Το αποτέλεσμα; Πολλές φορές να υπάρχει… διπλή στεναχώρια για όποιον παίζει υπέρ της αγαπημένης του ομάδας και αυτή δεν φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή

Σε κάθε παίκτη του στοιχήματος ταιριάζουν και διαφορετικές επιλογές. Άλλοι είναι πολύ καλοί στο να βρίσκουν σημεία πριν αρχίσει το ματς, άλλοι έχουν την ικανότητα να “διαβάζουν” την εξέλιξη του παιχνιδιού και να κρίνουν πως αυτό θα εξελιχθεί. Συχνά, το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να έχει βρει μία επιλογή και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να την επιλέξει. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε δει ένα ματς που πιστεύετε οτι είναι σίγουρο over 2.5, όμως αν περιμένετε να πάει το ματς στο 15’, η απόδοση του over θα είναι αρκετά μεγαλύτερη και πολύ πιο συμφέρουσα.

Ψαχτείτε σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα

Για πολλούς παίκτες, τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα είναι αυτά που προτιμούν, αφού έχουν εντρυφήσει σε αυτά και μπορούν να βρουν τις καλές αγορές στις περιπτώσεις που οι μπουκ, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία σε κάποια αθλήματα. κάνουν λάθος σε κάποια απόδοση. Τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα είναι αυτά που κρύβουν τις μεγάλες ευκαιρίες και τις χαμηλότερες γκανιότες.

Περισσότερα νέα του mykosmos.gr >>

Χρηματιστήριο

Ελληνική σημαία  Αθήνα  17:20:01    791,42  -6,99  -0,88%

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Βασικές ισοτιμίες Ευρώ

Νόμισμα Ισοτιμία
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αμερικής Δολλάριο ΗΠΑ
13/08/2022 20:00:01
1,02575
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αγγλίας Λίρα Αγγλίας
13/08/2022 20:00:01
0,84567
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ιαπωνίας Γιέν Ιαπωνίας
13/08/2022 20:00:01
136,92000
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ελβετίας Ελβετικό Φράγκο
13/08/2022 20:00:04
0,96560
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Καναδά Δολλάριο Καναδά
13/08/2022 20:00:01
1,31000

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Ψηφίστε


  ΝΑΙ
  ΟΧΙ