print email favorite thumb_up

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:  Πόλεμος στην Ουκρανία  |   Σεισμός  |   Κορονοϊός  |   Τζόκερ

Νέα - Εκδηλώσεις

Πως να βρίσκεις προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Κατηγορία: Οικονομία - 20/01/2022 10:04:05

Car insurance

Όλοι γνωρίζουμε πως τα έξοδα συντήρησης ενός αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα υψηλά και οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να τα μειώσουν, βρίσκοντας τρόπους περιορισμού των εξόδων.

Ένα από αυτά τα έξοδα είναι και η ασφάλεια αυτοκινήτου – αυτό το ετήσιο ή εξάμηνο έξοδο που όλοι οι οδηγοί αναζητούν τρόπου για να το μειώσουν, δίχως όμως να χάσουν την αξιοπιστία μιας καλής ασφαλιστικής εταιρείας.

Πως μπορούμε όμως να μειώσουμε τα ασφαλιστικά έξοδα και να έχουμε αρκετό όφελος στην ασφάλιση του αυτοκινήτου μας;

Δείτε παρακάτω τρόπους και τι μπορείτε να κάνετε για να δείτε μια – μεγάλη – μείωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας.

1) Συγκρίνετε τιμές

Στο χώρο των ασφαλειών υπάρχουν πλέον αρκετές ιστοσελίδες – ή αν θέλετε καλύτερα aggregators – οι οποίες συγκρίνουν τιμές ανάμεσα στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Στην ουσία εσείς γράφετε τα στοιχεία σας καθώς και τι θέλετε να ασφαλίσετε και οι μηχανές σύγκρισης τιμών σας επιστρέφουν άμεσα όλα τα αποτελέσματα μαζί με τιμές και δυνατότητα online έκδοσης του συμβολαίου.

Κάνοντας σύγκριση τιμών έχετε μια πλήρη εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς και μπορείτε πλέον να επιλέξετε με καλύτερα κριτήρια την ασφάλισή σας!

Μια από τις ιστοσελίδες που μπορείτε να επιλέξετε για να συγκρίνετε τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η https://www.asfaleies24.gr/asfaleia-autokinitou/ όπου θα βρείτε περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες!

2) Να έχετε μόνο τις καλύψεις που σας είναι απαραίτητες

Αρκετές φορές τα ασφαλιστικά γραφεία ή ο προσωπικός σας ασφαλιστής, μπορεί να σας «φορτώσει» με καλύψεις που δεν σας είναι απαραίτητες και αδίκως ανεβάζουν το ασφάλιστρό σας.

Επιλέγετε μόνο τις απαραίτητες καλύψεις που επιθυμείτε. Αν για παράδειγμα έχετε ένα καινούργιο όχημα υψηλής αξίας, η μικτή ασφάλεια είναι σχεδόν απαραίτητη. Όμως σε ένα παλιό όχημα, τα έξοδα της μικτής είναι σχεδόν τσάμπα.

Αντίστοιχα, σε ένα παλαιότερο όχημα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε οδική βοήθεια για κάθε βλάβη που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

3) Δείτε διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες

Στη χώρα μας δραστηριοποιούνται δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες έχουν όλες τις κατάλληλες άδειες και πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια φερεγγυότητας.

Μην κοιτάτε αποκλειστικά τις μεγάλες και γνωστές ασφαλιστικές εταιρείες, όταν υπάρχουν δεκάδες επιλογές!

Στο Asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας σε προϊόντα ασφάλειας αυτοκινήτου , μηχανής και όχι μόνο!

4) Πληρώστε με κάρτα

Αρκετές φορές όταν πληρώνετε άμεσα την ασφάλεια με κάρτα, υπάρχει κάποια έκπτωση επί του συνολικού ποσού. Αυτό θα το δείτε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή όταν λάβετε την εντολή πληρωμής μέσω email

5) Επιλέξτε ετήσια διάρκεια ασφάλισης

Μπορεί στους περισσότερους οδηγούς να είναι πιο προσιτή η εξάμηνη ασφάλιση, όμως αρκετές φορές η ετήσια ασφάλεια έρχεται ποιο οικονομική στο σύνολό της.

Έτσι, μια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου 12μηνη μπορεί να έχει ένα όφελος ακόμα και 40% σε σχέση με μια μηνιαία ασφάλιση!

Επιπλέον, αρκετές φορές η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου σας δίνει τη δυνατότητα να την εξοφλήσετε σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας! Στην ουσία δηλαδή μπορείτε να πληρώνετε κάθε μήνα την ασφάλειά σας ενώ θα απολαμβάνετε τα προνόμια χαμηλής τιμής της 12μηνης ασφάλισης!

6) Συνδυάστε εκπτώσεις

Αγοράζοντας online ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείτε να συνδυάσετε τις εκπτώσεις που παρέχουν είτε οι ασφαλιστικές εταιρείες είτε απευθείας οι aggregators.

Για παράδειγμα, αν είστε συνδρομητής γνωστής εταιρείας τηλεφωνίας έχετε επιπλέον έκπτωση σε συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία. 

Από την άλλη, μερικά επαγγέλματα συνήθως έχουν 10-15% έκπτωση όπως χαρακτηριστικά οι ένστολοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Με σωστές και έξυπνες επιλογές μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα στην ασφάλεια αυτοκινήτου και να βρίσκετε πάντα τις αντίστοιχες προσφορές για να ανανεώνετε οικονομικά την ασφάλεια του οχήματός σας.

Δείτε επίσης τον οδηγό ασφάλειας αυτοκινήτου του Asfaleies24.gr όπου θα διαβάσετε αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από την ασφάλεια αυτοκινήτου καθώς και τις επιπλέον καλύψεις που μπορείτε να έχετε σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Περισσότερα νέα του mykosmos.gr >>

Σήμερα - Παρ, 7 Οκτ 2022

Κηρώνοντας κυρτό φεγγάρι  Κηρώνοντας κυρτό φεγγάρι
Σήμερα η σελήνη βρίσκεται κοντά στο περίγειο

Γιορτάζουν

Βάκχος, Βάκχη, Βακχία, Πολυχρόνιος, Πολυχρόνης, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα, Σέργιος, Σεργία, Σεργιανή, Σεργιούλα

Εορτολόγιο >>


Σήμερα δεν είναι κάποια γνωστή παγκόσμια ημέρα


Εφημερεύουν


Χρηματιστήριο

Ελληνική σημαία  Αθήνα  17:20:03    816,68  -2,46  -0,30%

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Βασικές ισοτιμίες Ευρώ

Νόμισμα Ισοτιμία
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αμερικής Δολλάριο ΗΠΑ
13/08/2022 20:00:01
1,02575
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αγγλίας Λίρα Αγγλίας
13/08/2022 20:00:01
0,84567
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ιαπωνίας Γιέν Ιαπωνίας
13/08/2022 20:00:01
136,92000
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ελβετίας Ελβετικό Φράγκο
13/08/2022 20:00:04
0,96560
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Καναδά Δολλάριο Καναδά
13/08/2022 20:00:01
1,31000

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Ψηφίστε


  ΝΑΙ
  ΟΧΙ