print email favorite thumb_up

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:  Πόλεμος στην Ουκρανία  |   Σεισμός  |   Κορονοϊός  |   Τζόκερ

Νέα - Εκδηλώσεις

6 περίεργα πράγματα για τα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε

Κατηγορία: Ελλάδα και Κόσμος - 28/01/2022 16:47:02

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται μία ιστοσελίδα όπως αυτή της Betsson, έχουν στο μυαλό τους ότι θέλουν να στοιχηματίσουν στο ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μεγάλων αθλητικών αγώνων, σε ελληνικές ή διεθνείς διοργανώσεις. Όμως, στο εξωτερικό, υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες μέσω των οποίων οι επισκέπτες μπορούν να θέσουν «ιδιαίτερα» στοιχήματα. Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά.

τυχερα παιγνια

1. Κουβάλημα συζύγου (άθλημα)

Στην Βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιρλανδία, υπάρχει ένα άθλημα που ονομάζεται «wife-carrying» ή αλλιώς κουβάλημα συζύγου. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί. Κάθε ομάδα αποτελείται από δύο άτομα (δε χρειάζεται να είναι παντρεμένοι) και ο ένας από τους δύο πρέπει να ξεπεράσει μια σειρά εμποδίων έχοντας τον/την σύντροφό του στους ώμους του. Πρόκειται για ένα δημοφιλές άθλημα στο οποίο οι λάτρεις των στοιχημάτων μπορούν να ποντάρουν στο ποια ομάδα θα είναι νικήτρια.

2. Αθλήματα με ζώα

Υπάρχουν διάφορα αθλήματα τα οποία περιλαμβάνουν ζώα και οι συμμετέχοντες καλούνται να στοιχηματίσουν στο ποιο ζώο θα είναι νικητής. Στην Αμερική, ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι το μπίνγκο στο οποίο συμμετέχουν τα συμπαθή ζωάκια φέρετ. Τα κατοικίδια αυτά τοποθετούνται σε τούνελ και προσπαθούν να βρουν την έξοδο. Όποιο φέρετ βγει πρώτο από τον λαβύρινθο κερδίζει. 

3. Βασιλική οικογένεια

Ένα πράγμα είναι σίγουρο αναφορικά με τα στοιχήματα. Καθένας μπορεί να στοιχηματίσει σχεδόν στο οτιδήποτε. Φυσικά, από τα στοιχήματα δε θα μπορούσε να λείπει η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου για την οποία υπάρχουν διάφορα στοιχήματα. Αυτά μπορεί να αφορούν σημαντικά θέματα, όπως το πόσα χρόνια θα διαρκέσει η βασιλεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και αρκετά ασήμαντα θέματα όπως το αν η Megan Markle και η Kate Middleton είναι φίλες ή αν τσακώθηκαν πρόσφατα.

4. Το τέλος του κόσμου

Το στοίχημα αυτό φαίνεται να ήταν αρκετά δημοφιλές πριν αρκετά χρόνια κατά την αλλαγή της χιλιετίας, αλλά από τότε πολλοί είναι αυτοί που κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων στοιχηματίζουν για το αν θα έρθει το τέλος του κόσμου την Πρωτοχρονιά. Βέβαια, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με αυτά τα στοιχήματα, όπως το πώς θα ξέρει κάποιος ότι κέρδισε αν ο κόσμος καταστραφεί ή το πώς θα εισπράξει τα κέρδη του;

5. Θάνατοι διάσημων

Κατά καιρούς πολλοί είναι αυτοί που διαρρέουν στο διαδίκτυο ψεύτικα δημοσιεύματα σχετικά με τον θάνατο διάσημων αστέρων του Χόλυγουντ και όχι μόνο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε μερικές ιστοσελίδες στοιχηματισμού, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να ποντάρουν στο ποιος θα είναι ο επόμενος αστέρας που θα χάσει τη ζωή του αλλά και με ποιον τρόπο. Φυσικά, αυτό το είδος στοιχήματος είναι παράνομο και οι ιστοσελίδες που το προσφέρουν δεν είναι αξιόπιστες ούτε έχουν κάποια άδεια για αυτό.

6. Ο επόμενος Πάπας

Ένα από τα πιο περίεργα νόμιμα στοιχήματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αφορά την ανάδειξη του επόμενου Πάπα. Το στοίχημα αυτό δεν είναι και τόσο περίεργο αν σκεφτεί κανείς πόσο σημαντικός είναι ο Πάπας για τους Καθολικούς. Τα διάφορα στοιχήματα περιλαμβάνουν προβλέψεις τόσο για το πόσα χρόνια θα ζήσει ο εκάστοτε Πάπας όσο και για το ποιος θα τον διαδεχτεί. Πρόκειται πραγματικά για ένα στοίχημα με αρκετό μυστήριο, του οποίου όμως τα αποτελέσματα θα αργήσουν να φανούν.

Περισσότερα νέα του mykosmos.gr >>

Σήμερα - Τρ, 4 Οκτ 2022

Κηρώνοντας κυρτό φεγγάρι  Κηρώνοντας κυρτό φεγγάρι
Σήμερα η σελήνη βρίσκεται κοντά στο περίγειο

Γιορτάζουν

Βερίνα, Βερίνη, Βέρα, Βερούλα, Βερούλη, Καλλισθένη, Καλλισθένης, Ιερόθεος, Ιεροθέα, Ιεροθέη

Εορτολόγιο >>


Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, Παγκόσμια Γιορτή Πουλιών


Εφημερεύουν


Χρηματιστήριο

Ελληνική σημαία  Αθήνα  17:20:04    804,19  +11,29  +1,42%

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Βασικές ισοτιμίες Ευρώ

Νόμισμα Ισοτιμία
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αμερικής Δολλάριο ΗΠΑ
13/08/2022 20:00:01
1,02575
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αγγλίας Λίρα Αγγλίας
13/08/2022 20:00:01
0,84567
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ιαπωνίας Γιέν Ιαπωνίας
13/08/2022 20:00:01
136,92000
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ελβετίας Ελβετικό Φράγκο
13/08/2022 20:00:04
0,96560
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Καναδά Δολλάριο Καναδά
13/08/2022 20:00:01
1,31000

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Ψηφίστε


  ΝΑΙ
  ΟΧΙ