print email favorite thumb_up

Νέα - Εκδηλώσεις

Επίδραση του πολέμου στο διεθνές εμπόριο

Κατηγορία: Ελλάδα και Κόσμος - 02/12/2022 21:02:00

Οι ΗΠΑ άρχισαν να καλύπτουν ασυνήθιστες μετακινήσεις ρωσικών στρατευμάτων κοντά στη στεριά κατά τον Γρηγοριανό ημερολογιακό μήνα του 2021. Ακόμη και όταν διάφορες προειδοποιήσεις προς τη Ρωσία και βοήθεια που παρείχε η U. μικρό. να προσγειωθεί, η Ρωσία δεν σταμάτησε να κάνει μια προσπάθεια να διαταράξει την ουκρανική ατμόσφαιρα. Μέσα σε τέσσερις μήνες, τα πράγματα άρχισαν να εντείνονται στις αυτονομιστικές περιοχές της ιαπωνικής γης.

Τον εικοστό τέταρτο μήνα του Γρηγοριανού ημερολογίου, έγινε σαφές ότι ο Σόλων, ο πρόεδρος της Ρωσίας, πρέπει να πραγματοποιήσει μια ειδική δραστηριότητα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του. Ανέφερε από κοινού ότι η Ρωσία μόλις και μετά βίας κάνει μια προσπάθεια να «αποστρατιωτικοποιήσει και να αποναζοποιήσει » τη γη. Σε αντίστοιχη ημέρα, το Κίεβο, το Χάρκοβο, η Οδησσός και η λεκάνη του Ντόνετς σύμφωνα με τις εκρήξεις. Παρόλο που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίστηκε στην ανακοίνωσή του ότι η Ρωσία απέτυχε να επιθυμήσει να καταλάβει γη, υπήρχαν αρκετές αποδείξεις για στρατιωτικά στρατεύματα και πυραύλους τροχιάς για να αποδειχθεί το αντίθετο.

Ο αντίκτυπος του πολέμου στην παγκόσμια ανάπτυξη των επιχειρήσεων

Η Ρωσία και οι χερσαίες μονάδες είναι απλώς μερικοί από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πρώτων υλών. Από τη ρωσική εισβολή στη γη, τα λιμάνια της Ουκρανίας είναι αποκλεισμένα και ως αποτέλεσμα η μονάδα χειρός της Ουκρανίας δεσμεύεται.

Καθώς η μονάδα κόστους του πετρελαίου είναι υψηλό επί του παρόντος λόγω της δυσκολότερης εξαγωγής του, το εμπόριο οχημάτων αυτοκινήτων δέχεται επιπλέον πλήγμα.
Η Ρωσία είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς πολύτιμων μετάλλων, το εμπόριο ημιαγωγών μόλις και μετά βίας υπάρχει και υπάρχουν ευκαιρίες για να παίξετε το casino.netbet.gr.

Πολλές διεθνείς εταιρείες έχουν δει τις μετοχές τους να πέφτουν τους τελευταίους μήνες και είναι πιθανές περισσότερες μειώσεις ανά μονάδα αν συνεχιστεί η σύγκρουση.

Ο πόλεμος δεν φέρνει ευημερία σε καμία χώρα ή έθνος. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι, ο κόσμος δεν θα ζήσει ποτέ μόνος. Μπορεί να προαναφερθεί ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να είναι μια οικογένεια και κάθε χώρα μπορεί να είναι μέλος της. Είναι επιθυμία όλων να κυβερνούν όλοι τη χώρα διατηρώντας την αμοιβαία αγάπη και αρμονία. Η ρωσική επιθετικότητα στην ξηρά μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την παγκόσμια οικονομία, η οποία ωστόσο δεν έχει ανακάμψει πλήρως από τις συνέπειες της επιδημίας. Η σύγκρουση είναι ήδη η πιο σοβαρή κρίση και επιθετικότητα για την Ευρώπη από το 1945. Μόλις ξεσπάσει ένας πόλεμος οπουδήποτε στον κόσμο, θα έχει πραγματικά αντίκτυπο στο διεθνές εμπόριο, και επίσης ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Κάτω από την περιοχή μονάδα μια σειρά από τις συνέπειες του πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και της γης στο διεθνές εμπόριο.

Πετρέλαιο
Ορισμένες χώρες, ιδίως το Βασίλειο των Κάτω Χωρών και οι ευρωπαϊκές χώρες, αποτελούν μονάδα μεταξύ των μεγαλύτερων εισαγωγέων ρωσικού πετρελαίου, του οποίου η διεθνής αξία αυξήθηκε ακόμη και πριν αρχίσουν να εντείνονται οι εντάσεις μεταξύ της γης και της Ρωσίας. Εάν η Ρωσία καταλήξει σε περικοπές προσφορών χάρη σε κυρώσεις ή πόλεμο, θα ασκούσε μεγαλύτερη πίεση στις ευρωπαϊκές χώρες που ήδη μάχονται με το υψηλό κόστος πετρελαίου και αυτό μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο διεθνές εμπόριο.

Επίδραση του GAS
Η εξάρτηση της Ευρώπης από το ρωσικό αέριο είναι ακόμη μεγαλύτερη από την εξάρτησή της από το ρωσικό πετρέλαιο. Η Ευρώπη λαμβάνει σχεδόν σαράντα pc των ορυκτών καυσίμων της από τη Ρωσία και είκοσι πέντε pc του πετρελαίου της από τη Ρωσία, επομένως θα μπορείτε να δείτε όσο κι αν είναι απαραίτητο. Η μονάδα εμβαδού του κόστους ενέργειας αυξάνεται ήδη, η μονάδα της περιοχής κόστους του φυσικού αερίου αυξάνεται. έτσι μπορεί να έχει αντίκτυπο στο κόστος του φυσικού αερίου και η Ευρώπη θα επηρεαστεί αρκετά, ιδιαίτερα η ευρωπαϊκή χώρα. Επίπτωση πολέμου.

Επηρεάζονται οι εξαγωγές και οι εισαγωγές
Η Ρωσία και η χερσαία μονάδα είναι μεταξύ των μεγαλύτερων εξαγωγέων σιταριού στον κόσμο, και μερικές χώρες υποθέτουν ότι οι ρωσικές εξαγωγές είναι πολύ περισσότερες από άλλες. Αντίκτυπος του πολέμου: Μεταξύ των σημαντικότερων που πλήττονται από την περιοχή εξαγωγών σίτου της Ρωσίας, η Αίγυπτος και η Τουρκία. Ορισμένες από τις χώρες που βασίζονται στις ρωσικές εισαγωγές έχουν ήδη χαμηλά οικονομικά ζητήματα που οποιοσδήποτε πόλεμος πιθανότατα θα επιδεινώσει. Η γη στέλνει τουλάχιστον σαράντα % των εξαγωγών σιταριού και καλαμποκιού της στο κέντρο της Ανατολής ή στην ήπειρο. μια σειρά από αυτές τις χώρες εντός της {μέσης ανατολής|Μέσης Ανατολής Ανατολή|Μέση Ανατολή|Κοντά Ανατολή|γεωγραφική περιοχή unita|γεωγραφική περιοχή|γεωγραφική περιοχή|γεωγραφική περιοχή} βρίσκονται ήδη σε ταλαιπωρία. Ομοίως, η Τουρκία εισάγει μεγάλη ποσότητα σιταριού από τη Ρωσία και ήδη διερευνά νομισματικά ζητήματα με τρομερά υψηλό πληθωρισμό.

Υψηλός πληθωρισμός και προβληματικές νομισματικές αγορές
Καθώς η γη αγωνίζεται να επιβιώσει, οι δυτικές κυβερνήσεις υιοθετούν επίσης κυρώσεις για να τιμωρήσουν τη Ρωσία. πρέπει να επεκτείνουν τον αντίκτυπο της σύγκρουσης στη δική τους οικονομία. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί του έχουν ήδη κηρύξει νέες κυρώσεις κατά των ρωσικών τραπεζών. καταστήματα δολαρίων και δίκτυα swift. Η επιδημία του COVID-19 έχει ήδη δημιουργήσει υψηλό πληθωρισμό και προβληματικές νομισματικές αγορές στην παγκόσμια οικονομία. και επίσης ο τρέχων πόλεμος στην ξηρά μπορεί να επιδεινωθεί μόνο αληθινά. Η οικονομική διαδικασία πολλών χωρών είναι τόσο ευάλωτη. Δηλ . Τα νοικοκυριά που πληρώνουν μεγάλο μέρος του οικονομικού τους κέρδους σε καύσιμα και τρόφιμα μπορούν να έχουν την ευκαιρία να πληρώσουν λιγότερα μετρητά για διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες. Μια βυθισμένη και επικίνδυνη αγορά μπορεί να προσθέσει άλλη μια έλξη. βλάπτει τον πλούτο και την εμπιστοσύνη και καθιστά δύσκολο για τις εταιρείες να χρησιμοποιούν κεφάλαια για να λάβουν θέση στο μέλλον.

Έλλειψη νικελίου και ευγενούς μετάλλου
Η Ρωσία ελέγχει το 100 τοις εκατό των παγκόσμιων αποθεμάτων χαλκού και μπορεί να είναι σημαντικός παραγωγός νικελίου και ευγενών μετάλλων, σύμφωνα με το Χονγκ. Το νικέλιο μπορεί να είναι ένα βασικό υλικό που χρησιμοποιείται στις μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων. και ο χαλκός, που θεωρείται ευρέως ως συνδεδεμένος οικονομικός παράγοντας, χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή φυσικής και στην κατασκευή κατοικιών.

Περισσότερα νέα του mykosmos.gr >>

Χρηματιστήριο

Ελληνική σημαία  Αθήνα  17:20:04    1.035,72  +14,56  +1,43%

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Βασικές ισοτιμίες Ευρώ

Νόμισμα Ισοτιμία
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αμερικής Δολλάριο ΗΠΑ
27/03/2023 22:00:01
1,07991
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αγγλίας Λίρα Αγγλίας
27/03/2023 22:00:01
0,87859
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ιαπωνίας Γιέν Ιαπωνίας
27/03/2023 22:00:02
142,07800
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ελβετίας Ελβετικό Φράγκο
27/03/2023 22:00:01
0,98878
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Καναδά Δολλάριο Καναδά
27/03/2023 22:00:08
1,47452

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Ψηφίστε


  Νέα Δημοκρατία
  ΣΥΡΙΖΑ
  ΠΑΣΟΚ
  ΚΚΕ
  Ελληνική Λύση
  ΜέΡΑ25
  Άλλο κόμμα
  Λευκό/Ακυρο