ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! - Χριστουγεννιάτικα links (Ιστορία, Λαογραφία, Κάλαντα, Συνταγές και άλλα) - Παιχνίδια

print email favorite thumb_up

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:  Η Μέση Ανατολή φλέγεται  |   Τζόκερ  |   ΣΥΡΙΖΑ  |   Σεισμός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ιατρικές Ρόμπες : Τα Σημαντικά Χαρακτηριστικά που Πρέπει να Έχετε στο Επίκεντρό σας για τη Σωστή Επιλογή

Κατηγορία: Ελλάδα και Κόσμος - 26/04/2023 14:05:34

Οι ιατρικές ρόμπες αποτελούν μέρος της καθημερινότητας του ιατρικού προσωπικού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το συγκεκριμένο ένδυμα χρησιμοποιείται τόσο ευρέως στην τομέα της περίθαλψης. Μια τέτοια ρόμπα προστατεύει τους ασθενείς, αλλά και τους ίδιους του γιατρούς από τα μικρόβια και τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι ιατρικές ρόμπες είναι απαραίτητες για όλο το ιατρικό προσωπικό. Για να επιλέξετε το σωστό ένδυμα για εσάς και το προσωπικό σας, θα πρέπει να έχετε κατά νου όλους τους παρακάτω παράγοντες.

Βεβαιωθείτε ότι Επιλέξατε το Σωστό Μήκος

Οι ιατρικές ρόμπες είναι ρούχα που μπαίνουν πάνω από την υπόλοιπη ιατρική στολή. Το μήκος τους προστατεύει το προσωπικό από τα σωματικά υγρά που ενδεχομένως θα πέσουν πάνω τους κατά την περίθαλψη. Γι’ αυτό το λόγο, είναι συνήθως μακριές και καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια του σώματος.

Έτσι, όταν επιλέγετε μια ιατρική ρόμπα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μήκος της. Το ιδανικό είναι να έχετε μια ρόμπα που φτάνει πάνω από τα γόνατά σας ώστε να μη δυσκολεύει τις κινήσεις σας.

Προμηθευτείτε μια Άνετη Ρόμπα

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η ιατρική ρόμπα μπαίνει πάνω από τα υπόλοιπα ρούχα. Αυτός είναι κι ο λόγος που θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο νούμερο για εσάς. Φροντίστε να μην προμηθευτείτε μια ρόμπα που σας είναι εφαρμοστή, καθώς μπορεί να είναι άβολη όταν θα τη φορέσετε με την υπόλοιπη στολή σας.

Επιλέξτε μια Ιατρική Ρόμπα από Ποιοτικό Υλικό

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με πολλούς ασθενείς. Γι’ αυτό και πρέπει να πλένουν και ν’ αποστειρώνουν συχνά τις στολές εργασίας τους, συμπεριλαμβανομένης και της ρόμπας. Έτσι, θα πρέπει να επενδύσετε σε μια ιατρική ρόμπα που είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα. Μόνο έτσι θα είστε σίγουροι πως έχετε ένα κομμάτι που δε θα καταστραφεί εύκολα απ’ τις υψηλές θερμοκρασίες πλυσίματος που είναι απαραίτητες για την απολύμανση της στολής.

Συμπληρώστε την Ιατρική Στολή με Ιατρικό Παντελόνι

Παρόλο που η ιατρική ρόμπα είναι μακριά, καλό θα ήταν να επενδύσετε σε μια πλήρη στολή που περιλαμβάνει τόσο παντελόνι όσο και μπλούζα. Έτσι, θα έχετε τη μέγιστη δυνατή προστασία και κάλυψη.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ποιοτικές ιατρικές ρόμπες από το Stenso. Βρείτε αυτή που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας για να βελτιώσετε την ιατρική στολή σας.

Περισσότερα νέα του mykosmos.gr >>

Χρηματιστήριο

Ελληνική σημαία  Αθήνα  17:25:02    1.280,11  +4,98  +0,39%

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Βασικές ισοτιμίες Ευρώ

Νόμισμα Ισοτιμία
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αμερικής Δολλάριο ΗΠΑ
03/12/2023 09:00:01
1,08810
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αγγλίας Λίρα Αγγλίας
03/12/2023 09:00:01
0,85604
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ιαπωνίας Γιέν Ιαπωνίας
03/12/2023 09:00:04
159,77200
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ελβετίας Ελβετικό Φράγκο
03/12/2023 09:00:01
0,94586
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Καναδά Δολλάριο Καναδά
03/12/2023 09:00:04
1,46840

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Ψηφίστε


  Κλιματική αλλαγή
  Τυχαίο γεγονός