Ψηφίστε

Πως βλέπετε και αισθάνεστε την αρχή της νέας κυβέρνησης;

Θετικά
Ουδέτερα
Αρνητικά

Ακολουθήστε μας

     

Ποιοι είμαστε

Το mykosmos.gr είναι το δημοφιλές Portal στο οποίο ο επισκέπτης του μπορεί να ενημερώνεται, να ψυχαγωγείται και να βρίσκει αυτό που θέλει εύκολα και γρήγορα με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτησή του.

Το mykosmos.gr, εκτός από τον καταλόγου διαδικτύου που διαθέτει και στον οποίο υπάρχουν συγκεντρωμένες διαδικτυακές δ/νσεις είτε κρατικών (ηλεκτρονική διακυβέρνηση) είτε ιδιωτικών φορέων, προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω εξυπηρέτηση και ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Η δημιουργία του προέκυψε από την, δυστυχώς, υφιστάμενη έλλειψη ιστοσελίδων και ιστοχώρων με ελληνικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Το mykosmos.gr δεν αποτελεί "ακόμα έναν ιστοχώρο" ο οποίο απλώς απαριθμεί έναν απλό κατάλογο κατηγοριών με ιστοσελίδες. Σκοπός του είναι να απαντήσει σε καθημερινά ερωτήματά σας για το πως μπορείτε να απλοποιήσετε τη ζωή σας χρησιμοποιώντας αποδοτικά το διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα πως μπορείτε να στείλετε τη φορολογική σας δήλωση, πως μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα ΚΤΕΛ, πότε περνάτε από ΚΤΕΟ, τον καιρό, το χρηματιστήριο, δρομολόγια και άλλα πολλά. Προϊόν αυτού, είναι η παροχή προσεκτικά συλλεγμένης, χρηστικής και στοχευμένης πληροφορίας για την εκπλήρωση των αναγκών σας και για την απάντηση όλων σας των ερωτήσεων. Ταυτόχρονα σας προσφέρει έναν ευχάριστο και φιλικό χώρο ψυχαγωγίας και περιήγησης.

Ελπίζουμε να βρείτε τις υπηρεσίες του mykosmos.gr χρήσιμες και να το χρησιμοποιείτε ως το δικό σας, καθημερινό "εργαλείο" για την περιήγησή σας στο διαδίκτυο ενώ παράλληλα χαιρόμαστε να λαμβάνουμε από εσάς σχόλια και προτάσεις ούτως ώστε να βελτιωνόμαστε διαρκώς, προσφέροντάς σας ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες.Χρηματιστήριο

 Αθήνα 887,87-1,97-0,22%
Δείκτης χρηματιστηρίου

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Παρέχεται από το Investing.com

Ισοτιμίες νομισμάτων

Παρέχεται από το Investing.com

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Execute new: 0 secs, Execute (db): 0 secs