Ψηφίστε

Πως θεωρείτε ότι αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την κατάσταση με την Τουρκία;

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΚΑΛΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ

Ακολουθήστε μας

     

Widgets για το site ή blog σας

Το mykosmos.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε widgets στο site ή blog σας και να δώσετε έτσι τη δυνατότητα για άμεση ενημέρωση των επισκεπτών σας μέσα από τις σελίδες του site ή blog σας.

Widgets καιρού  Widget χάρτη LIVE καιρικών συνθηκών του mykosmos.gr
Θέλετε να προσφέρετε στους επισκέπτες του site ή blog σας τη δυνατότητα να βλέπουν τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα σε απεικόνιση χάρτη, όπως πιο κάτω;Τότε μπορείτε πολύ εύκολα να ενσωματώσετε το χάρτη LIVE καιρικών συνθηκών του mykosmos.gr στο site ή blog σας χρησιμοποιώντας το widget του χάρτη LIVE καιρικών συνθηκών του mykosmos.gr.

Μετάβαση στο widget χάρτη LIVE καιρικών συνθηκών >>

  
Widgets καιρού  Widget καιρικών προγνώσεων του mykosmos.gr
Θέλετε να να ενσωματώσετε τις καιρικές προβλέψεις για την πόλη της επιλογής σας και να τις προσφέρετε στους επισκέπτες του site ή blog σας;Τότε μπορείτε πολύ εύκολα να το πραγματοποιήσετε και να το εξατομικεύσετε για το site σας (κάθετο/οριζόντιο, χρώμα και τύπος γραμμάτων, χρώμα παρασκηνίου, κλπ) χρησιμοποιώντας το widget καιρικών προγνώσεων του mykosmos.gr.

Μετάβαση στο widget χάρτη LIVE καιρικών προγνώσεων >>

  
Widget σεληνιακής φάσης  Widget παρούσας σεληνιακής φάσης του mykosmos.gr
Θέλετε να να ενσωματώσετε την παρούσα σεληνιακή φάση και να την προσφέρετε στους επισκέπτες του site ή blog σας;Τότε μπορείτε πολύ εύκολα να το πραγματοποιήσετε και να το εξατομικεύσετε για το site σας (κάθετο/οριζόντιο, χρώμα και τύπος γραμμάτων, χρώμα παρασκηνίου, κλπ) χρησιμοποιώντας το widget παρούσας σεληνιακής φάσης του mykosmos.gr.

Μετάβαση στο widget παρούσας σεληνιακής φάσης >>

  
Widget εορτολογίου  Widget εορτολογίου του mykosmos.gr
Θέλετε να ενσωματώσετε το εορτολόγιο της κάθε μέρας στο site ή blog σας για να ενημερώνετε τους επισκέπτες σας ποιος γιορτάζει κάθε μέρα;Τότε δεν έχετε παρά να εξατομικεύσετε το widget του εορτολογίου του mykosmos.gr με τα χρώματα, fonts, πλάτη, κλπ της σελίδας σας με τις πιο κάτω επιλογές και να το προσθέσετε στις σελίδες του site ή blog σας.

Μετάβαση στο widget εορτολογίου >>

  
Webcams widget  Widget των webcams του mykosmos.gr
Θέλετε να ενσωματώσετε το τη λίστα με τις webcams Ελλάδας για να ενημερώνετε τους επισκέπτες σας; Τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε το widget των webcams του mykosmos.gr στις σελίδες σας.

Μετάβαση στο widget των webcams >>

  
RSS  Περιεχόμενο του mykosmos.gr μέσω RSS
Και τέλος, μπορείτε όπως πάντα να προσαρμόζετε περιεχόμενο ενημέρωσης του mykosmos.gr στο site ή blog σας, μέσα από τα διαθέσιμα RSS κανάλια του mykosmos.gr.

Μετάβαση στα διαθέσιμα κανάλια RSS >>Σήμερα

Σήμερα δεν είναι κάποια γνωστή Παγκόσμια Ημέρα

Γιορτάζουν

Δημοσθένης, Δήμος, Επαμεινώνδας, Ζήνων, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Αναξιμένης, Μένης, Ετεοκλής, Ηρακλής, Ηρακλεία, Ηφαιστίων, Πελοπίδας, Περικλής, Παρμενίων, Πίνδαρος, Πολύβιος, Προμηθεύς, Προμηθέας, Θεμιστοκλής, Θέμης, Θεμιστοκλεία, Θέμις, Θέμιδα, Θεόφραστος, Θησέας, Θησεύς, Ισοκράτης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια, Μιλτιάδης, Μίλτος, Όμηρος, Φιλοποίμην, Φίλης, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη, Σοφοκλής, Φωκίων, Φώκος, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία

Εορτολόγιο >>

Βάλε το εορτολόγιο στο site σου

Εφημερεύουν

Νοσοκομεία Φαρμακεία

Χρηματιστήριο

 Αθήνα 607,29-1,8-0,30%
Δείκτης χρηματιστηρίου

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Βασικές ισοτιμίες Ευρώ

ΝόμισμαΙσοτιμία
 Ευρώ/ Δολλάριο ΗΠΑ 1,094
09/04/2020 22:00:04

 Ευρώ/ Λίρα Αγγλίας 0,877
09/04/2020 22:00:07

 Ευρώ/ Γιέν Ιαπωνίας 118,541
09/04/2020 22:00:08

 Ευρώ/ Ελβετικό Φράγκο 1,056
09/04/2020 22:00:10

 Ευρώ/ Δολλάριο Καναδά 1,529
09/04/2020 22:00:12

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Execute new: 0 secs, Execute (db): 3,90625E-03 secs