Πως θα πάω στον προορισμό μου

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ

Από:
(Οδός, Αριθμός, TK, Πόλη, Χώρα ή απλά Πόλη)
Οδηγίες για: 
Προς:
(Οδός, Αριθμός, TK, Πόλη, Χώρα ή απλά Πόλη)
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη διεύθυνση που βάζετε δοκιμάστε εναλλακτικές του ονόματος π.χ. Αμαρούσιο για Μαρούσι Εναλλακτικά, μπορείτε να εντοπίσετε το σημείο της διεύθυνσης που επιθυμείτε και από την υπηρεσία Οδικών χαρτών πόλεων

Booking.com

Θέλετε να μάθετε πως να πάτε από μια διεύθυνση, στη διεύθυνση του προορισμού σας; Απλώς εισάγετε τη δ/νση της αφετηρίας σας στο πεδίο "Από" και τη δ/νση του προορισμού σας στο πεδίο "Προς" και πιέστε το κουμπί "Οδηγίες". Κατόπιν, θα δείτε αναλυτικά την προτεινόμενη διαδρομή, την απόσταση και την εκτιμώμενη ώρα. Επίσης θα σας δείξει στο χάρτη τη διαδρομή αυτή, καθώς και πολλές ακόμα σχετικές πληροφορίες.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής οδηγιών για κάλυψη της απόστασης με:
- Αυτοκίνητο
- Πεζοπορία
- Ποδηλασία
- Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το αν οδηγείτε (προεπιλεγμένη επιλογή) ή περπατάτε για να λάβετε τις σχετικές οδηγίες, απόσταση καθώς και ετίμηση χρόνου κάλυψης της απόστασης.

Ο υπολογισμός της βέλτιστης διαδρομής γίνεται πάντα βάσει των live συνθηκών κίνησης στους δρόμους (όπου αυτό είναι διαθέσιμο). Η ένδειξη της κίνησης των δρόμων πάνω στο χάρτη είναι:
- Πράσινο: Χαμηλή κίνηση
- Πορτοκαλί: Μέτρια κίνηση
- Κόκκινο: Υψηλή κίνηση
- Βαθύ κόκκινο: Μποτιλιάρισμα

Υπολογιστής κόστους ταξί

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα των Οδικών Χαρτών >>Οδικοί Χάρτες Νομών Ελλάδας    Οδικοί Χάρτες Πόλεων Ελλάδας    Πως θα πάω στον προορισμό μου

Συμβαίνει Σήμερα

Ψηφίστε

Πως θεωρείτε ότι αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την κατάσταση με την Τουρκία;

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΚΑΛΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ

Ακολουθήστε μας

     
Execute new: 0 secs, Execute (db): 0 secs