ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ! - Αποκριάτικα Links (Ιστορία, Ήθη και Έθιμα, Συνταγές, Κατασκευή Χαρταετού, κ.α.)

Οδικοί Χάρτες Πόλεων

Εκτός των οδικών χαρτών των νομών της Ελλάδας και ειδικά σε επίπεδο αστικών κέντρων, το mykosmos.gr στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη σας προσφέρει τη δυνατότητα να μετακινηθείτε δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω και να κάνετε zoom (εμβάθυνση) μέχρι επίπεδο δρόμου σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.

Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης διευθύνσεων και εντοπισμό τους στο χάρτη.

Ο χάρτης αυτός θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος για αστικές περιοχές, ενώ για το οδικό δίκτυο νομών σας συνιστούμε να τον συνδυάσετε με τη χρήση των οδικών χαρτών των νομών της Ελλάδας του mykosmos.gr, καθώς και με την υπηρεσία εύρεσης διαδρομών, ακόμα και με τις υπηρεσίες που προσφέρει το apostaseis.gr.

Η διεύθυνση που επιθυμείτε να εντοπίσετε μπορεί να βρεθεί με εισαγωγή της στο πεδίο αναζήτησης διεύθυνσης. Στο χάρτη πλοηγείστε είτε με τη βοήθεια του ελέγχου (κουμπιά +/-, μπάρα, βέλη), είτε με διπλό κλικ (zoom in), ρολάρισμα του ποντικιού (zoom in/out) καθώς και με το να "πιάνετε το χάρτη" (κάνοντας αριστερό κλικ και κρατώντας το κουμπί πατημένο) και να τον μετακινείτε εκεί που επιθυμείτε.

Πως θα πάω στον προορισμό μου (Υπολογισμός οδηγικής διαδρομής) >>

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα των Οδικών ΧαρτώνΟδικοί Χάρτες Νομών Ελλάδας    Οδικοί Χάρτες Πόλεων Ελλάδας    Πως θα πάω στον προορισμό μου

Συμβαίνει Σήμερα

Ψηφίστε

Θα χρησιμοποιούσατε ποτέ τη νέα γραμμή 1142 σε περίπτωση παράβασης του αντικαπνιστικού νόμου;

ΝΑΙ
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ
ΟΧΙ

Ακολουθήστε μας

     
Execute new: 0 secs, Execute (db): 0 secs