print email favorite thumb_up

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:  Ατύχημα στα Τέμπη  |   Τζόκερ  |   Ευρωεκλογές  |   Σεισμός

Νέα - Εκδηλώσεις

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας) | Το Αστέρι της Ευχής

Κατηγορία: Ελλάδα και Κόσμος - 28/11/2012 13:17:00

Για ακόμη μια χρονιά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί το πρόγραμμα “Αστέρι Ευχής”!



Το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ενέργειες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Πρόκειται στην ουσία για ένα πρόγραμμα το οποίο εδώ και 13 χρόνια, τόσο με το κοινωνικό μήνυμα αγάπης που στέλνει, όσο και με τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, προάγει την έννοια του εθελοντισμού και διδάσκει την αξία της προσφοράς προς όλα εκείνα τα παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Το Αστέρι της Ευχής στο Τηλεοπτικό Σποτ του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)


Για όλους τους παραπάνω λόγους, το τηλεοπτικό μας σποτ φέτος προωθεί το Αστέρι της Ευχής και επιθυμούμε με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουμε όλο και περισσότερο κόσμο στο τόσο σημαντικό Έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Αστέρι της Ευχής για τα Σχολεία
Αρχικά το πρόγραμμα ξεκίνησε απευθυνόμενο σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος, με την αμέριστη υποστήριξη και την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Αγκαλιάστηκε από δασκάλους, παιδαγωγούς και γονείς και με το μήνυμα: "Τα υγιή παιδιά για τα άρρωστα παιδιά", κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές, πολλοί μάλιστα γίνονται και οι μελλοντικοί μας εθελοντές, ενώ κάθε χρόνο πληθαίνουν οι ευχές που πραγματοποιούνται από τις συνεχώς αυξανόμενες συμμετοχές στο πρόγραμμα!
Στο πλαίσιο του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, οι μαθητές με το πόσο των 2 ευρώ, αγοράζουν στο σχολείο ένα απλό χάρτινο αστέρι με συμβολικό χαρακτήρα! Γράφουν επάνω το όνομα τους και την ευχή τους για ένα άρρωστο παιδί και το κρεμούν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή στολίζουν το σχολείο, την τάξη ή και το δωμάτιο τους.



Κάθε σχολείο με το πέρας του προγράμματος, λαμβάνει την απόδειξη πληρωμής, το πιστοποιητικό συμμετοχής του στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” και φυσικά, ενημέρωση για το ποια Ευχή υιοθετήθηκε από το σχολείο, με την αγορά των Αστεριών.
Μέσω αυτού το προγράμματος, τα υγιή παιδιά συνειδητοποιούν πως η υγεία δεν είναι κάτι δεδομένο, αρχίζουν να νιώθουν πως δίπλα τους υπάρχουν παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους, ενάντια σε σοβαρές αρρώστιες που τα απειλούν, ενώ χάνουν την παιδικότητα τους μέσα στα νοσοκομεία.
Αξίζει να σημειωθεί πως με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα σχολεία, το 2011 από το «Αστέρι της Ευχής» πραγματοποιήθηκαν οι 49 από τις 120 ευχές όλου του χρόνου!

Το Αστέρι της Ευχής για όλους

Όλοι μπορούν να στηρίξουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) αγοράζοντας Αστέρια Ευχής και στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού, της εταιρείας, ή του καταστήματος τους μόνο με αυτά! Με ένα τόσο μικρό ποσό και με τον πιο απλό τρόπο, μπορούν όλοι να βοηθήσουν έμπρακτα στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιώντας την Ευχή ενός άρρωστου παιδιού, κάνοντάς το να ξαναπιστέψει πως όλα στη ζωή είναι πιθανά...ακόμη και το να γίνει καλά!

Περισσότερα νέα του mykosmos.gr >>

Χρηματιστήριο

Ελληνική σημαία  Αθήνα  17:24:59    1.365,48  +8,18  +0,60%

Αγορά και μετοχές ΕΧΑΕ >>

Βασικές ισοτιμίες Ευρώ

Νόμισμα Ισοτιμία
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αμερικής Δολλάριο ΗΠΑ
17/04/2024 09:00:01
1,06390
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Αγγλίας Λίρα Αγγλίας
17/04/2024 08:00:03
0,85330
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ιαπωνίας Γιέν Ιαπωνίας
17/04/2024 08:00:02
164,10100
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Ελβετίας Ελβετικό Φράγκο
17/04/2024 08:00:02
0,96870
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρώ/Σημαία Καναδά Δολλάριο Καναδά
17/04/2024 08:00:06
1,46770

Μετατροπέας νομισμάτων >>

Ψηφίστε


  ΝΔ
  ΣΥΡΙΖΑ
  ΠΑΣΟΚ
  ΚΚΕ
  Ελληνική Λύση
  Νίκη
  Πλεύση Ελευθερίας
  Δημοκράτες (Λοβέρδος)
  Νέα Αριστερά
  Σπαρτιάτες
  ΜέΡΑ25
  Άλλο κόμμα