ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ (Δύσκολη έκδοση)

Κατηγορία: ΠΑΖΛ

Στο πιο κάτω τμήμα θα βρείτε το περίγραμμα της Ελλάδας και γύρω από αυτό, κομμάτια του πάζλ των Νομών. Η διαφοροποίηση του πάζλ αυτού από την εύκολη έκδοσή του, έγκειται στο γεγονός ότι εσωτερικά του περιγράμματος δεν υπάρχουν περιγράμματα νομών. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε πραγματικά να ελέγξετε τις γεωγραφικές σας γνώσεις των νομών της Ελλάδας.

Χρησιμοποιώντας drag-and-drop (δηλάδη κάνοντας αριστερό κλικ και κρατώντας το κουμπί το mouse πατημένο, σέρνετε το mouse και τοποθετείτε το κομμάτι εκεί που θέλετε), τοποθετείστε τα κομμάτια στη σωστή τους θέση πάνω στην περιοχή της Ελλάδας.

Αν θεωρείται το παρόν πάζλ δύσκολο, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε την εύκολη έκδοσή του.

Το παιχνίδι αυτό έχει παιχτεί 82868 φορές.

Καλή διασκέδαση!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση κατα την οποία οι εικόνες των κομματιών των νομών εμφανίζονται παραποιημένες (σε σμίκρυνση), παρακαλούμε πραγματοποιήστε ανανέωση (refresh) στη σελίδα πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο φυλλομετρητή ιστού (browser) που χρησιμοποιείτε.

Βαθμολογήστε το παιχνίδι

Πείτε μας τη γνώμη σας >>

Τοποθέτηση συνδέσμου στο site ή blog σας

Θέλετε να προσθέσετε link προς το συγκεκριμένο παιχνίδι από το site ή blog σας; Απλώς αντιγράψτε τον πιο κάτω κώδικα στο σημείο του site ή blog σας που θέλετε να εμφανίζεται ο σύνδεσμος.

Συμβαίνει Σήμερα

Ψηφίστε

Πως θεωρείτε ότι αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την κατάσταση με την Τουρκία;

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΚΑΛΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ

Ακολουθήστε μας

     
Execute new: 0 secs, Execute (db): 0,03125 secs